miajuldago9-.jpgMia

Idrottstjej i en trasig kropp

Jag skulle bli bäst i världen i längdskidåkning då jag växte upp. Det bestämde jag tidigt och arbetade hårt för att det skulle bli verklighet. Kroppen ville dock inte samma sak som hjärnan och gav upp då jag var 24 men hade jag bara kunnat montera dit en kropp som klarade träning bättre hade eliten fått se upp, för i positivt tänk och mental träning är det få som slår mig! Med "Bäst i världen" tänket kan man nå långt med och det är en av grundförutsättningarna för att bli bäst. Har hört många gånger: Hur kan du alltid vara så positiv och glad? Till det finns många svar.

Den kreativa inredaren

Jag är kreativ, älskar det kreativa men är ingen "riktig" estet. Fixa till inredning, interiörer och bygga är underbart. Mitt favoritverktyg är kofoten. Slitna bord, stolar och skåp trivs i mitt hem, en liten ansiktslyftning och de passar in alldeles utmärkt. Jag har ett hus som andas och har en själ och det föddes 1889, kan inte bo bättre! Fotografera personer och miljöer är en rolig hobby och jag tycker om att måla.

Mamman

Jag är mamma till världens mest underbara son. Viken grej! Vad mycket jag inte insåg och förstod innan. Förstår att det kan låta som en klyscha men jag står för den i så fall.

Läraren

Jag är lärare i grundskolan uppe i norra delen av Sverige. Jag älskar att jobba med eleverna. Yrket lider tyvärr av alla pålagor som i många andra jobb och snart försvinner väl själva undervisningstiden, för den hinns inte med!

Framåt

Och nu då? Ja, nu är det dags för mer energi, mer glöd och eld. Det behövs i allt jag gör och gnistrande är bra i sig, det stillsamma njutandet men det är inte varmt, hett och roligt! Jag älskar då jag får brinna för det jag tycker om och tror på, det gör att jag känner mig levande!