Vi behöver alla energipåfyllare i våra, många gånger, hektiska liv idag. Många kommer hem helt dränerade av dagens tempo, intryck, stress, långa arbetsdagar och man kanske precis har varit och handlat mat, man lagar mat, leker med barn, läser kanske läxor, fixar i köket, badrummet och tvättstugan, skottar, klipper gräset. Är lite social på nätet för att sedan krascha i soffan om inte dator, smartphone och iPade redan installerats i ditt knä där.

Var någonstans fyller vi på med energi? Bilen fyller vi med bensin eller diesel andra motorer lika så. Visst vi äter och får energi där men jag tänker på den andra energin som får oss att känna drivkraft, skratta, le och orka med mer än endast vardagen och rutiner. Vissa tar en promenad och skaffar sig energi, andra tränar, kanske har något intresse som lyfter en, musik, dans, några fyller på hos familjen och vännerna, partnern. Vissa miljöer kanske ger oss mycket eller resor.

 img-2523.jpg

Vill gärna höra vad just du får energi av. Och jag är också genuint intresserad av att höra hur många fyller på sin energi på jobbet? Var, när och i vilka arbetsuppgifter och varför tror du att just det ger dig energi?

12 dec 2012