Nä, men då hade det ju redan uppfunnits, sol på burk, eller rum i detta fall!

Tack vara mitt lilla inlägg kröp det fram till min kännedom, att detta har vi i Arvidsjaur. En underbar kollega kom på vi har ett solrum här i Arvidsjaur. Man kan sitta i ett rum, i en solstol, i sanden och få ljus och värme i mängder! Låter inte det som något för alla som håller på att ge vika för mörkret och kylan?!

Jag älskar verkligen vintern och blir lycklig av snö och även kyla till viss del. Skidor är den mest underbara sporten, i de flesta former, snöänglar som konst på gården uppskattas, skotta snögrottor och göra snögubbar är inte dumt det heller. Gå ut på promenad då det knarrar under fötterna och biter i kinderna. Pimpelfiske på isen om vårvintern är ren glädje. Jag tycker till och med om att skotta.

Så, mitt så kallade intellekt, har varit helt inställt på detta med vinter men nu vill inte resten av mig inte göra detta längre och vad är då bättre än sol och värme, ordentlig värme? Jag programmerade om hjärnan då kroppen strejkade och älskar nu även resandet i varma länder. Nå, det är ju inte det jag skulle komma fram till utan detta med solrummets under. Till veckan blir det att prova för första gången, skapa lite eget D-vitamin som vi verkar lida ordentlig brist av efter denna sommar, om man nu ska tro det man hör och läser. Som jag skrev innan, apotekets D-vitamin hylla gapar fortfarande tom med jämna mellanrum.

Nu ska här piggnas på. Rapporterar vidare om detta försök efter att ha provat sol, solstolar, värme och sand mellan tårna i Arvidsjaur, mitt i vintern!

dscn0086jpg.jpg

14 dec 2012