Respons är bra och är det en positiv respons är det till och med bättre. Fick igår ett långt meddelande som värmde mig. Det kom från en läsare som jag inte känner så väl. Någon som kämpar, kämpat på i sitt liv och som också hittar vägar för att må så bra som hon kan, hittar vägar att nå sina mål och uppskattar vägen dit, någon som känner igen sig i mina inlägg. Hon skriver om en bok som gjort henne väldigt förbannande men som var mycket tänkvärd. Boken har en titel som talar till det jag tror på från hjärtat: Älska livet som det är.

img-2131.jpg

Jag svarade på meddelandet idag efter lunch och går sedan ut för att göra ärenden, tittar i postlådan och där har läsaren lagt ner boken. Hon hade också lämnat ett meddelande, ett om att ge den just till mig och att jag gärna kan göra en ”pass forward” i min tur. Jag som älskar då man kan, har möjlighet att ge något vidare, stötta, peppa och hjälpa och så dyker en bok, från mycket oväntat håll, upp hos mig i samma syfte. Underbart.

Pay It Forward är en fantastisk film och den ger verkligen hopp om mänskligheten då pojken i filmen försöker utveckla en metod att göra världen till en bättre plats. Filmen finns i min ”ryggrad” och gör att jag, så gott jag kan, försöker leva efter den devisen.

Jag tackar min läsare från hjärtat och lovar att läsa och vidarebefordra. Tackar allra mest för omtanken för den uppskattar jag mest av allt. Och angående boken så kommer det säkerligen kommentarer här om den längre fram.

12 mar 2013