Kan verkligen bli fullständigt galen på människor som ständigt lever efter devisen att: Det ordnar sig! Vissa av dessa människor har en tendens till att tycka att det ordnar sig fast inte så sällan på annans bekostnad! Du ska se att det löser sig. Jo, visst gjorde det men inte på grund av att de själv tog tag i saken utan för att de lät någon annan fixa.

Vi finner dessa människor överallt, på arbetsplatsen och i diverse olika andra relationer. Vad kan man göra annat än bli irriterad, uppgiven eller förbannad? Inte är det då att curla personen i fråga, har provat och ibland handlar det om saker man ska lösa ihop i grupp och någon glider bara med och mycket riktigt, allt fixade sig ändå.

Att ställa en glidare mot väggen är svårt för de är jäkligt hala och slinker lätt väg ut på golvet och har ofta ett svar som de tycker är nog. Det var dumt av mig eller Jag ska inte göra så något mer och samma svar nästa gång och nästa.

Ibland tror jag bara att man ska låta saker skära sig, låta det gå dåligt, ta det kaos som blir och faktiskt säga: Men den här gången var det din tur att se till att det ordnade sig. Har man dessutom exempel på när man själv fått lösa allt vid tidigare situationer, är det än bättre.

Jag tror vi glider med alla då och då, även arga Mia men de som har det som levnadsstil har jag lust att klippa till! I alla fall idag…

Nå och bilen går bra? ;)

11 feb 2013