Nej, det var inga svordomar, om än de ligger nära till hands på tungan, utan ett namn och ett ställe!

Det finna få små bagatellartade skitsaker som jag blir så arg, förbannad och irriterad över som dammsugardjävulen… Finns det någon som tycker om detta åbäke!? Jag tror inte det, ingen kan heller finna nöje i att dammsuga. Om man gör det måste man ha fått fel på en gen!

Jag är ofta en rätt fredlig person men då jag går med dammsugardjävulen från helvetet, är jag det inte! Det gör ont överallt i kroppen att dra den efter sig, den hakar i och fastnar överallt, även där det är omöjligt att fastna så kan den det ändå. Den kör in i allt, vänder sig på rygg och ser ut som en upp och nervänd sköldpadda, den kör i sidled när den ska framåt, den fastnar på sin egen svans, nej förlåt, sladd ska det vara, trösklar är oöverstigliga hinder för den. Dessutom har den ingen urskiljningsförmåga vad den ska sluka och vad den ska ge sjutton i att svälja!

Har en väldig lust att hoppa på den, sparka och kasta ut den ur fönstret för att sedan gräva ner den i, äsch, snön. Jag ser just nu inga förmildrande egenskaper förutom att den drar i sig en och annan dammråtta, nej, jag menar änglatoffel.

Så, det var det. Hoppas NI har en bra dag kära läsare, nu drar jag strax en vända till Miami och kommer tillbaka med ett leende på läpparna!

7 jan 2013